KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Gyászjelentés

KRE
Mennyei Atyánk akaratában megnyugodva, az örök élet hitében és a feltámadás reménységében vigasztalást lelve tudatjuk, hogy Kánya Endre örvéndi lelkipásztor 2018. január 13-án, életének 46. esztendejében, egy rövid, de könyörtelen betegség következtében visszatért teremtő Urához.
Gyászjelentés

Monda néki Jézus: Én vagyok a feltámadás és az élet: a ki hisz én bennem, ha meghal is, él; És a ki csak él és hisz én bennem, soha meg nem hal.”  János 1, 25-26

Mennyei Atyánk akaratában megnyugodva, az örök élet hitében és a feltámadás reménységében vigasztalást lelve tudatjuk, hogy

Kánya Endre,

az Örvéndi Református Egyházközség lelkipásztora

2018. január 13-án, életének 46. esztendejében, egy rövid, de könyörtelen betegség következtében visszatért teremtő Urához.

A gyászszertartásra kedden (január 16-án) 11:00 órától, az Örvéndi Református Egyházközség templomában kerül sor, földi porsátorát pedig 16:00 órától szülőfalujában, a szinérváraljai (Máramaros megye) temetőben helyezzük végső földi nyugalomra.

Emléke legyen áldott!

A végtisztességet tévő gyülekezetet kérjük, hogy egy szál virággal fejezze ki tiszteletét, szeretetét, a koszorúmegváltás összegét pedig a templomban elhelyezett perselyekbe kérjük betenni.

A gyászoló család