KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Pályázati felhívás

KRE
A Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatala, a Nagykárolyi Egyházmegye Esperesi Hivatala és a Nagybányai Egyházmegye Esperesi Hivatala pályázatot hirdet a Szatmárnémeti Református Gimnázium iskolalelkészi állásának betöltésére.
Pályázati felhívás

Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatala, a Nagykárolyi Egyházmegye Esperesi Hivatala és a Nagybányai Egyházmegye Esperesi Hivatala pályázatot hirdet a Szatmárnémeti Református Gimnázium iskolalelkészi állásának betöltésére.

Javadalmazása a törvényes előírásoknak megfelelően történik. Az iskolalelkész rendelkezésére áll szolgálati lakás (1 szoba, 1 konyha, fürdőszoba).

Lelkészi teendők a Kánon előírásai és az Iskolaszék által jóváhagyott munkaköri leírás szerint. A munkaköri leírás a SZ.R.G. titkárságán igényelhető.

A pályázathoz szükséges iratokat a Kánon előírásai szerint a Sz.R.G. titkárságán lehet beterjeszteni a jelentkezési határidő végéig. A pályázati iratokhoz kérünk mellékelni  egy szolgálati tervet (max. 4 oldal, nyomtatott és digitális formában).

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: B kategóriás jogosítvány, hangszerismeret, angol és/vagy német nyelv középfokú ismerete.

Jelentkezni lehet 2018. augusztus 20-ig a Sz.R.G. titkárságán.

A  Sz.R.G. címe: P-ta J. Calvin 2. szám, Szatmárnémeti, Szatmár megye.

Szatmárnémeti, 2018. július 16.

Király Lajos esperes, Tolnay István esperes, Gellén Sándor esperes, Póti Eduárd igazgató, dr. Puskás Csaba főgondnok