KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Kántorképző tanfolyam 2010. augusztus 9-21

A KRE sajtóosztálya
Örömmel értesítjük a kántorképzős hallgatókat és mindazokat, akik szeretnének bekapcsolódni a képző munkájába, hogy a Királyhágómelléki Református Egyházkerület Kántorképző Tanfolyama 2010. augusztus 9 – 21. között lesz Nagyváradon.
Kántorképző tanfolyam 2010. augusztus 9-21

KÁNTORKÉPZŐ TANFOLYAM

 Örömmel értesítjük a kántorképzős hallgatókat és mindazokat, akik szeretnének bekapcsolódni a képző munkájába, hogy a Királyhágómelléki Református Egyházkerület Kántorképző Tanfolyama 2010. augusztus 9 – 21. között lesz Nagyváradon, a Partiumi Keresztény Egyetem zenetanszékén valamint a Nagyvárad-újvárosi református templomban. Szállás és étkezés az Arany János Kollégiumban lesz. 
A tanfolyam részvételi díja 400 lej (szállás, étkezés és tandíj), amit a képző első napján kell befizetni az egyházkerület gazdasági hivatalában. Kérjük a hallgatókat, hogy Magyar Református Énekeskönyvet (1996), Korálkönyvet és Beharka harmóniumiskolát hozzanak magukkal. A jelentkezőknek a tanfolyam ideje alatt ajánlatos az Arany János Kollégiumban lakniuk, a szállás és étkezés díja a részvételi díjban benne van. A közbeeső vasárnapon nincs tanítás, a szolgálatban lévő kántorok a távolságtól függően hazautazhatnak kántorizálni. Augusztus 20-21-én kerül sor a csoportvizsgákra, valamint augusztus 21-én délután a záróhangversenyre.
Jelentkezni lehet 2010. augusztus 1-ig levélben az Igazgatótanácsi Hivatal címére (Eparhia reformată, 410210 Oradea, str. J. Calvin nr.1), vagy emailben az o.otilia@yahoo.com címre.

Nagyvárad, 2010. június 21.                                                  Orosz Otília Valéria
                                                                                  a Kántorképző Tanfolyam szervezője


 JELENTKEZÉSI LAP 
a 2010. augusztus 9 –21. között tartandó V. Egyházkerületi Kántorképző Tanfolyamra

A jelentkező neve………………………………………………
Gyülekezete/szolgálati helye…………………………………
A jelentkező lakcíme………………………………………….
Elérhetősége (telefon, email)……………………………….
Dátum, aláírás…………………………………………………