KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Lelkipásztor továbbképzés 2015

A KRE sajtóosztálya
Lelkipásztor továbbképzés 2015
Lelkipásztor továbbképzés 2015

Lelkipásztor továbbképzés 2015

Tisztelt Szolgatársak!

Néhány gyakorlati kérdésre hívnám fel a figyelmet, ami a Királyhágómelléki Egyházkerület területén megszervezendő lelkésztovábbképzésre tekint.
Amint az a továbbképző idei füzetében olvasható, mindegyik képzés egy bizonyos kreditpont megszerzésével jár. Ennek megfelelően időben be kell jelentkezni a képzésre a füzetben megtalálható (csatolva) elérhetőségen. Az un. regisztrációs díjat, amennyiben a képzés a Kerület területén történik, a következő bankszámlaszámra kell átutalni:

EPISCOPIA REFORMATA ORADEA
410210 ORADEA STR. JEAN CALVIN NR 1.
CIF 4390305
BANK: OTP BANK ORADEA
CONT RO34OTPV220000227590RO03

FONTOS!
A regisztrációs díjat SAJÁT BANKSZÁMLÁRÓL kell utalni.

Továbbképző – füzet
Minden kreditpont 33 lejt jelent.
Az ennek megfelelő összeget a regisztrációs díj befizetése után a lelkipásztor egy sajátbankszámlára megkapja, illetve ha úgy akarja személyesen is felveheti az igazgatótanácsi hivatalban. A kifizetés módjáról a lelkipásztor dönt és az nekem emailben jelzi a banki adatok megküldésével.
A megkapott összegből a lelkipásztor maga fizeti ki a képzésen felemrülő költségeket. Amennyiben a képzés kevesebbe kerül, mint az érte járó kreditösszeg, úgy kevesebb összeget lehet igényelni és a megmaradó összeget egy következő képzés alkalmával fel lehet használni. Amennyiben a képzés többe kerül, mint a kreditpont által kiszámolandó összeg valamint a regisztrációs díj, a többletet a lelkipásztor illetve a gyülekezet 50-50%-ban állja. Minden képzés előtt a képzésért felelős személy előzetesen kiszámolja a képzés árát, amit jelez a Kerület fele, így a képzési támogatások ezen információk bírtokában kerülnek kifizetésre.

Tisztelettel
Farkas Zsolt