KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Pályázati felhívás – Köröstárkány

A KRE sajtóosztálya
Pályázati felhívás – Köröstárkány
Pályázati felhívás – Köröstárkány

Pályázati felhívás – Köröstárkány

A Bihari Református Egyházmegyébe kebelezett, a Fekete-körös partján, Belényestől 5 km-re található 900 lelket számláló Köröstárkányi Református Egyházközség pályázatot hirdet a (lemondással) megüresedett lelkészi állásra.

A gyülekezet biztosítja a lelkésznek a besorolás szerinti legmagasabb javadalmat, kitűnő állapotban lévő parókiát, a parókia rezsiköltségét (fűtés, világítás) és 10 ár konyhakert használatát. Köröstárkány község központjában I-VIII osztályos magyar tannyelvű általános iskola működik.

A lelkészi állásra az első és második lelkészképesítő oklevéllel, felszentelési igazolással és öt évi önálló lelkészi valamint két év segédlelkészi szolgálattal (2007/I/12.par) rendelkező lelkipásztorok jelentkezhetnek, akik nem állnak kivizsgálás vagy eltiltás alatt.

A gyülekezetben megüresedett az egész normás kántori állás is, melyet szakképzett jelentkezők számára szintén meghirdet az egyházközség presbitériuma.

Jelentkezni lehet 2015. április 5-ig a Bihari Református Egyházmegye Esperesi Hivatalának székhelyén: Nagyvárad, Dimitrie Cantemir út 23. szám, D23-as tömbház 1. ajtó, telefon: 0259-426-142.

Mikló Ferencz esperes                                     Bődi Kálmán főgondnok