KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Megrendelhető egyházkerületi térképek

KRE
Az 1921. évi megalakulása óta első ízben készült a KREK-ről részletes térkép. A 140×160 centiméter nagyságú, vízálló polipropilén anyagra nyomtatott, tekercselhető térkép ára 200 RON. Megrendelhető március 20-ig az egyházkerület email-címén vagy telefonszámán. 
Megrendelhető egyházkerületi térképek

A KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI ÉS AZ EGYKORI TISZÁNTÚLI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLETEK TÉRKÉPEI

<<>>

Az 1921. évi megalakulása óta első ízben készült a KREK-ről részletes térkép.

A szilágysomlyói és a zilahi kivételével 1921-ig mindvégig a Tiszántúli Református Egyházkerülethez tartozó egyházmegyéink az 1912-ben kiadott ottani falitérképet használták, ám a fokozott elhasználódás majd elrejtés és megsemmisülés következtében ma már alig néhány példányát ismerjük. A bécsi döntések utáni ideiglenes állapotokat rögzítő 1942. évi tiszántúli térkép az előzőnél is kevesebb példányban maradt fenn.

Az egyházkerület megbízásából, igazodva a reformáció kerek évfordulójának ünnepi eseményeihez, elkészült a KREK 140×160 centiméter nagyságú, vízálló polipropilén anyagra nyomtatott, tekercselhető térképe. A felhasznált alaptérkép egy igen részletes, román-magyar kétnyelvű Erdély-térkép szelete. Az üres felületeken megjelenő táblázatos mellékletek az egyházkerület, az esperességek és az egyes anya- és leányegyházközségek lélekszámait rögzítik, a térkép tehát alapvető tájékozódási segédletként használható mindenki számára.

Ára 200 RON. Megrendelhető március 20-ig az egyházkerület email-címén vagy telefonszámán.

Ugyanezen alkalommal a Tiszántúli Egyházkerülettel közösen újra kiadtuk az 1912. évi térképet, a fentivel azonos minőségű anyagra (105×160 cm). Elegendő számú rendelés esetén 150 RON áron az is igényelhető lesz.

Korábban írtuk:

- megrendelhető zászlók

- megrendelhető banner és emléktábla