KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Az én reformációm – alázattal szolgálni

PKE
A Partiumi Keresztény Egyetem Humántudományi Tanszékének Református Szociális Teológia/Diakónia szakja pályázatot hirdet IX-XII osztályos középiskolás diákok számára rövidfilm (maximum 3 perc) elkészítésére.  
Az én reformációm – alázattal szolgálni

A Partiumi Keresztény Egyetem Humántudományi Tanszékének Református Szociális Teológia/Diakónia szakja pályázatot hirdet IX-XII osztályos középiskolás diákok számára egy olyan rövidfilm (maximum 3 perc) elkészítésére, amely a Reformáció 500 évfordulója alkalmából a Reformáció lényegére, a református egyház lelki-szellemi értékeire, különös tekintettel az egyház társadalmi szolgálatára reflektál.

A pályaművek készítője/készítői az alábbi fő kérdésre válaszolnak munkájukkal: Hogyan mutatnám be saját korosztályom számára a Reformációt? A pályamunkákat először a közismert videó-megosztó (youtube) oldalára kell feltölteni, majd az elérhetőséget (linket) a diakonia.partium@gmail.com e-mail címre lehet elküldeni, a készítő(k) nevével, osztályuk, iskolájuk megnevezésével együtt. A pályamunkák beküldési határideje: 2017. április 8. A pályamunkák bemutatásra kerülnek a Partiumi Keresztény Egyetem nyílt napján (április 11-én), ahol a 3 legjobban sikerült alkotás díjazásra kerül. I. díj 300,00 lej, II. díj 200,00 lej, III. díj 100,00 lej. A pályaművek elbírálása a következő szempontok alapján történik: kreativitás, eredetiség, a keresztény szellemiség, a Reformáció lényegének megragadása, közérthetőség. A rövidfilmek elkészítéséhez bármilyen kép és hang rögzítésére alkalmas eszköz használható, a felvételeknek meg kell felelniük az alapvető minőségi elvárásoknak.

A PKE Humántudományi Tanszék

Református Szociális Teológia/Diakónia szak oktatói

http://www.diakonia.partium.ro