KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Adománygyűjtés Angyal Olívia megsegítésére

A KRE sajtóosztálya
Adománygyűjtés Angyal Olívia megsegítésére
Adománygyűjtés Angyal Olívia megsegítésére

Adománygyűjtés

Angyal Olívia 1994. június 24-én született, szülei egyetlen gyermekeként. Olívia már gyermek korában vonzalmat érzett a képzőművészet iránt. Jelenleg a nagyváradi Művészeti Középiskolában képzőművészet szakon grafikát tanul. Kiállításaival részt vett több erdélyi nagyvárosban.

Olíviáról 2008 szeptemberében derült ki, hogy gerincferdülése van (scoliosis). 2011 októberében az állapota rohamos romlásnak indult, súlyos rohamai voltak, több alkalommal kórházba került. Állapota javítására fűző viselésére volt szükség, amely nélkül ma képtelen lenne kiegyenesedni. Több kórházban vizsgálatokat végeztek, de egyikben sem vállalták a gerincműtétet. A bukaresti dr. Mihai Jianu elvállalná a beavatkozást, amelynek költsége azonban meghaladja a 10.000 eurót.

Olívia állapota folyamatosan súlyosbodik, már több alkalommal életmentő beavatkozásokra volt szükség. Gerince teljesen elnyomta bal tüdejét. Légző izmai olyan gyengék, hogy egy megfázásból sem tud kigyógyulni. Az orvosok szerint pár éven belül végzetes lehet a betegség, ha nem hajtják végre a műtétet. Ezért megsegítésére gyűjtés indul. Kérjük, hogy aki teheti, adakozzon erre a nemes célra, hogy Olívia esélyt kapjon az életre!

Ha adakozni szeretne, kérjük, lépjen kapcsolatba egyházkerületünk Missziói Ügyosztályával a 0259-435386 telefonszámon.