KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Az épülő székházban kezdte meg ülését a KRE Igazgatótanácsa

A KRE sajtóosztálya
Az épülő székházban kezdte meg ülését a KRE Igazgatótanácsa
Az épülő székházban kezdte meg ülését a KRE Igazgatótanácsa

Az épülő székházban kezdte meg ülését a KRE Igazgatótanácsa

Egyházkerületünk Igazgatótanácsa április 24-én, pénteken ülésezett. Éppen fél éve annak, hogy az egyházkerületi központ alapkövét ünnepélyes keretek között letették (2014. október 24.), a munkálatok azonban nagyon jól haladtak a tél folyamán, a munkások már az emeleten rakják a téglát.

A majdani tanácsterem falai között Forró László előadótanácsos hirdette Isten Igéjét. Ezt követően Csűry István püspök köszöntötte az Igazgatótanács tagjait, és kifejtette: ennek a helynek szent hellyé kell válnia, ehhez azonban az szükséges, hogy igyekezzünk Isten akaratát követni. Józsué vezetésével azért kelhetett át a nép száraz lábbal a Jordánon, mert mindenben követték Isten utasításait. Biztonságban járni és a kijelölt célhoz megérkezni csak Istenre figyelő szívvel lehet.

Püspök köszönetét fejezte ki a kivitelezőknek és azoknak a munkatársaknak, akik lelkesen dolgoztak, hogy az álomból terv, és a tervből valóság legyen.

Ezt követően Igazgatótanács a Partiumi Keresztény Egyetemnek otthont nyújtó korábbi székház Bartók Béla termében folytatta munkálatait.

Képeink a helyszínen készültek.

(szerk.)

kep

kep

kep

kep