KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

Gyermek-Bibliahét 2016

Katekétikai Ügyosztály
Tájékoztatás a az Egyházkerület idei Bibliahetes programjának bemutató napjairól
Gyermek-Bibliahét 2016

Szeretettel tájékoztatom Önöket az Egyházkerület idei Bibliahetes programjának bemutató napjairól.

1. Május 28. szombat, Ágyai Egyházközség 14 órai kezdéssel az akkor záruló OLTT által akreditált lelkipásztor továbbképzőn résztvevőknek (ezt a szervezőkkel egyeztetjük, nem kell külön szólni nekünk), valamint Arad és Temesvári Egyházmegyék gyülekezeteinek a hozzánk beérkezett megrendelések szerint.

2. Június 3. péntek, Szatmárnémeti Református Kollégium díszterme, 16 órai kezdéssel a Szatmári, Nagykárolyi és Nagybányai Egyházmegyék gyülekezeteinek a hozzánk beérkezett megrendelések szerint.Kivételt képeznek azok a gyülekezetek (Monó és Szamosardó), akik a megrendeléskor jelezték, hogy a zilahi helyszínen kívánják átvenni a csomagjukat.

3. Június 4. szombat, Zilahi Református Wesselényi Kollégium dísztermében 11 órai kezdéssel a Zilahi és Szilágysomlyói Egyházmegyék gyülekezeteinek a hozzánk beérkezett megrendelések szerint.

4. Június 8. szerda, Nagyvárad-Csillagvárosi Református Egyhzáközség templomában 16 órai kezdéssel a Bihari és Érmelléki Egyházmegyék gyülekezeteinek a hozzánk beérkezett megrendelések, valamint az általunk begyűjtött megrendelések szerint.

Köszönjünk a befogadó Egyházmegyék, Esperes urak, Gyülekezetek, Lelkipásztorok, Iskolák, Iskolaigazgatók irántunk való jóságát.

Nagy szeretettel várjuk a gyülekezetek küldöttségeit és a találkozást.

 

Szűcs Éva, a bibliahetes munkacsoport koordinátora.