KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386

XI. Kántorképző Tanfolyam

KRE
A Királyhágómelléki Református Egyházkerület 2016. július 25-augusztus 13. között tartja meg a XI. Kántorképző Tanfolyamát.  A képzőre 12. évüket betöltött fiatalokat, szolgálatban lévő kántorokat illetve olyan hallgatókat is várunk, akik az alapoktól kezdik zenei tanulmányaikat.
XI. Kántorképző Tanfolyam

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület 2016. július 25-augusztus 13. között tartja meg a XI. Kántorképző Tanfolyamát.  A képzőre 12. évüket betöltött fiatalokat, szolgálatban lévő kántorokat illetve olyan hallgatókat is várunk, akik az alapoktól kezdik zenei tanulmányaikat. A tanfolyam nyolc szinten működik, a tanári kar meghallgatás alapján sorolja be a hallgatókat abba a csoportba, amelyikben a legjobban tudnak haladni. A tanfolyam díja 700 lej (ebben a szállás, étkezés és a tandíj is benne van), melyet a képző első napján kell befizetni az Igazgatótanácsi Hivatalba. A harmadik hét végén minden hallgató csoportvizsgát tesz az elvégzett anyagból, melyről az egyházkerület által kibocsájtott igazolást kap.

Jelentkezni lehet az o.otilia@yahoo.com címre, illetve postán az Igazgatótanácsi Hivatal címére (Eparhia Reformată Oradea, str. Sulyok István nr. 9). Információkért a tanfolyamvezetőhöz lehet fordulni (tel. 0740-454-965).

 

A jelentkezési lapon szerepeljen:

Név…………………………………………………..

Lakcím………………………………………………

Telefonszám…………………………………………

emailcím…………………………………………….

Küldő gyülekezet……………………………………

 

Nagyvárad, 2016. május 30.