KIRÁLYHÁGÓMELLÉKI REFORMÁTUS EGYHÁZKERÜLET
Akik Istent szeretik, minden javukra van. (Róm 8,28)
410202 Nagyvárad (Oradea), Sulyok István u. 9 szám, Románia - tel/fax: +4-0259-435.386
2023 augusztus 31.

Nick Vujicic Nagyváradon

Szeptember 11-én 18 órától a Nagyvárad Arénában tart előadást Nick Vujicic.
Nick Vujicic Nagyváradon

A nemzetközi hírű prédikátor, szónok, motivációs tréner, aki karok és lábak nélkül született emberként vált ismertté, és 2019-ben teltházas előadást tartott Kolozsváron, szeptemberben visszatér Romániába, a Nagyvárad Arénába egy újabb inspiráló előadásra. Világszinten számos motivációs előadást tart, előadásainak témái a fogyatékosság, a remény és a keresztény hit. Élete és pályafutása sokunk számára lehet példaértékű, bátorító gondolatai erőt adnak a mindennapokban. Előadásai iskolásoknak és felnőtteknek egyaránt szólnak.

Szeptember 11-én 18 órától a Nagyvárad Arénában tart előadást. Az eseményen fellép a Nem Adom Fel Alapítvány kórusa, és zenél a CrossYounity zenekar. Az angol nyelvű előadás magyar és román nyelvre lesz fordítva.

Egy belépő ára 49 lej, a diákok és nyugdíjasok féláron, 25 lejért vásárolhatnak jegyet az előadásra. Fogyatékkal élők számára előregisztrációhoz kötve ingyenes a belépést, a kísérő pedig kedvezményes áron, 25 lejért válthat belépőt. További információért kérjük forduljanak a Diakónia Keresztény Alapítvány Nagyváradi Fiókszervezetének munkatársaihoz a diakoniaoradea@diakonia.ro e-mail címen.

További információk az esemény facebook oldalán: https://fb.me/e/GIk8s4ax

Jegyek kaphatók: https://www.bilete.ro/nick-vujicic/

Partnerek: Nem Adom Fel Alapítvány, Királyhágómelléki Református Egyházkerület, Nagyváradi Polgármesteri Hivatal.